on-line

gelaagd03

Ik begeleid on-line opstellingen en energetische oefeningen. De sessies duren 2 uur en ik gebruik het programma ZOOM (een soort Skype maar dan stabieler). We werken met vragen uit het veld of naar aanleiding van een thema.

In de sessies De verboden vrouw spreekt  stel ik meestal ook het mannelijke of het vrouwelijke op in jou. Deze collectieve M/V onbalans laat zich in ons allemaal zien en ligt aan de basis van onrecht en ongelijkheid tussen mensen. Veel onderwerpen komen in het boek van Pamela Kribbe De verboden vrouw spreekt en in tal van haar channelings aan de orde komen.  We tunen tijdens de sessies in op  jouw vraag of vragen.  Ik raad je aan het boek (om meer redenen dan deze serie) van tevoren te lezen.

De sessies zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn of haar eigen proces of dit mogelijk wil uitdrukken in een individuele werkvorm. Na afloop wordt een helende beweging uitgenodigd die, als je dat wilt, in een eigen expressie – vorm kan worden uitgedrukt (woord, beeld, film, dans etc.).  Vaak zorgt dit voor verdere verdieping.

Mocht je interesse hebben laat het me weten. Ik stem data en moment van de dag  met iedereen af via een datumprikker.

Datum: nieuwe serie najaar 2019

Kosten:  vanaf  het najaar ga ik twee tarieven hanteren € 60 voor een knippenkaart van 4x en € 40 als je een kleine beurs hebt of als je een nieuwe deelnemer aanbrengt

Reactie van een deelnemer:

Krijnie, my heart is full. I’m so grateful for this process of moving energy through art. After our call yesterday a simple collage for the story I’m writing became possible. Then, I was gifted, on my dreams last night, with a Brazilian song that goes very well with the message of the story. I don’t know how my subconscious was able to find a song that fits the writings so well. I will continue playing with this.

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close