Mapping the future

918b91e2-dc71-4985-bc6b-9ac336da579a

Nieuws over de Corona staat zo afwisselend wel en niet op de eerste pagina van de krant. Misschien voel jij, net als ik, de vraag Wat heeft deze tijd/deze ontwikkeling ons te vertellen? Moeten we het zien als een waarschuwing voor de groeiende onbalans in de wereld?  Een gevoel van urgentie dringt zich meer en meer op. Wat kunnen wij persoonlijk en met elkaar bijdragen aan de nodige verandering? Dat is het onderwerp van de themagerichte Mapping the future- cirkels.

Thema’s

  1. The earth is sacred over onze plek als mens in relatie tot de aarde/natuur: start in februari 2022 – aanmelding open – we werken met een datumprikker
  2. onderwijs innovatie: vervolg start in maart 20212 – aanmelding open – we werken met een datumprikker

Ik nodig je uit om deel te nemen aan een cirkel van acht innovatieve sessie van ongeveer twee uur met betrokken mensen die zichzelf  (als kunstenaar of geïnteresseerde) intuïtief in beeld, taal, geluid of beweging willen uitdrukken. 

Elke sessie start met een vraag die we meenemen in de geleide meditatie van ongeveer 20 minuten. Vanuit de verstilling – de meditatieve staat – opent zich een veld van inzichten van waaruit we geleidelijk doorvloeien naar creatie. Dit alles ingegeven door de intentie om het nieuwe te ontsluiten. Vervolgens delen we met elkaar wat we ervaren en gecreëerd hebben. Daarna is er tijd voor verwerking en integratie.

Groepsgrootte tot 8 personen.

Ik heb tot nu toe ervaring met sessies met contemplatief schrijven, tekenen en beeld collage maken maar uiteraard zijn andere creatieve impulsen (zingen, dansen etc.) van harte welkom.

 

Kosten

A. donatie van € 45 (€ 5 per sessie)

B. donatie van € 90 (€ 10 per sessie)

C. donatie van € 225 (€ 25 per sessie)

D. ook als je geen financiële bijdrage kunt leveren willen we graag dat je mee doet

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close