Ontdek je zelf

Ik werk in cirkels van acht ontmoetingen (live en on-line) of individueel. Tijdens een ontmoeting geef ik een geleide meditatie, waardoor je diep in contact komt met het weten van je lichaam. Je vergroot zo je gewaar zijn en leert subtiele veranderingen in je lichaam herkennen. Je verfijnt het gevoel van verbondenheid met jezelf en je omgeving.

Tijdens de meditatie introduceer ik een thema, dat we laten resoneren of ik begeleid je in een (zelf)helingstechniek. Zo leer je patronen die zich in je hebben vastgezet ontwarren, ontspannen en integreren. Dan volgt een creatief moment waarin je verbeeldt of verwoordt wat er in je opkwam.

De cirkel als spiegel

In de cirkels reflecteren we met de groep op wat je gecreëerd en ervaren hebt. Inzichten kunnen zich laten zien en worden ontvangen in de veiligheid van de cirkel. De reflecties zijn voor alle aanwezigen van waarde.

Ontdek je plek

Soms gebruik ik systemische opstellingen zodat je inzicht krijgt in de blauwdruk van je familie of je culturele voetprint.

Ontdek jouw relatie tot eenheid

De beweging naar universele eenheid loopt via jou. Alles wat ons als mensheid tegenhoudt, vertaalt zich in een optelling van datgene wat ons als individu tegenhoudt. We leren op den duur te antwoorden op wat een situatie nodig heeft en niet vanuit onze eigen behoeften.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close