I am Maria Magdelena

De woorden I am Maria Magdalena, zijn verbonden met de rode draad in mijn leven. Ik heb van jongs af aan ongelijkheid tussen mannen en vrouwen ervaren. Ik heb geprobeerd om dingen anders te doen. Ik realiseerde me dat onze samenleving functioneert als een systeem met patronen waar we zelf onbewust onderdeel van uitmaken. Ik ontdekte dat ik zelf de bijdrage tot verandering kan zijn. Niet alleen in daden, maar vooral door mij te laten zien in mijn kunst en door mijn bewuste zelf te zijn.

I am Maria Magdalena is een cirkel van (mannen en) vrouwen die elkaar acht keer (online en live) ontmoeten. Per keer onderzoeken we een kwaliteit die je dichter bij jouw bewuste zelf brengt. Wie ben jij en wie ben jij in relatie tot de ander/het andere. Wat staat je in de weg om volledig jezelf te zijn, op jezelf te vertrouwen.

Ik gebruik in de cirkel geleide meditaties om de rust en het weten in je lichaam aan te spreken en voelbaar te maken wat er in het moment voor je speelt. Vervolgens maak jij dit zichtbaar in een creatieve expressie vorm (beeld, taal, muziek of beweging). Je laat wat je gemaakt hebt zien (of horen) in de cirkel en wij voelen en spiegelen wat jouw ervaring bij ons los maakt.

De cirkel is ontstaan na het lezen van het boek De verboden vrouw spreekt van Pamela Kribbe. In dit boek belicht Pamela de reis van Maria Magdalena. Ik realiseerde me dat we allemaal Maria Magdalena’s (of Yeshua) zijn en met elkaar kunnen we een collectief netwerk van groeiend bewustzijn vormen. Je (ergens) bewust (van) zijn, opent de mogelijkheid tot verandering. Ik kan het boek aanraden. Het levert mij steeds weer nieuwe inspiratie op.

I am Maria Magdalena is voor iedereen die geïnteresseerd is in haar/zijn eigen proces. Als kunstenaar kan het een bron zijn om je werk te verdiepen. Mijn ervaring is dat het proces licht en helend tegelijk is. De cirkels vormen op den duur een liefdevol relationeel veld.

Datum: 27 september 2022 (19.30 – 21.30 uur) start een nieuwe cirkel. We zien elkaar om de 2 weken, gedurende 2 uur on-line. We sluiten af met een live bijeenkomst en kijken terug op ieders werk en proces. In 2023 komt er waarschijnlijk een tentoonstelling.

Naar de website in wording: https://iammariamagdalena.wordpress.com/

Kosten 
Ik wil het graag voor iedereen mogelijk maken om mijn workshops te volgen. Daarom werk ik op basis van donatie. Je kunt zelf bepalen wat je bereid bent te betalen voor een workshop. Als je geen geld hebt, kun je ook meedoen. 
A. donatie van €45 (€5 per sessie) 
B. donatie van €90 (€10 per sessie) 
C. donatie van €225 (€25 per sessie) 
D. €0

9200000060020344

Boek van Pamela Kribbe (ook beschikbaar in het Engels) met gesprekken, vragen en antwoorden (gechannelde berichten) met Maria Magdalena. MM wordt afgeschilderd als een visionaire genezer. Er is een haarscherpe beschrijving van de schaduwkant van zowel de vrouwelijke als de mannelijke energie (bij mannen en vrouwen). Het boek maakt duidelijk waar de potentie voor een helende beweging zit. Het gesprek gaat over persoonlijke thema’s, dilemma’s die door de eeuwen heen ons collectieve bewustzijn zijn binnengedrongen. Dit collectieve bewustzijn heeft geleid tot onbewuste veronderstellingen die de onbalans in onze huidige wereld doen ontvlammen. De thema’s zijn universeel en voor iedereen herkenbaar. Je voelt de energetische overdracht bij het lezen van de teksten. De boodschappen brengen je dichter bij jezelf – bij je eigen waarheid en wijsheid.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close