Verhalen van ons lichaam

Ons lichaam is onze schatkamer. In de serie Verhalen van ons lichaam gaan we invoelen wat ons tegenhoudt om ons leven vol te leven en al onze kwaliteiten tot expressie te brengen. Op het moment dat we contact kunnen maken met de oorspronkelijke, onafgemaakte energie, krijgen we inzichten die onze weg vrij maken. We maken een begin van een helende beweging.

Acht sessies (en een introductiesessie) met een krachtige vorm van lichaamsgerichte meditatie die de poort opent tot een dieper fundamenteel bewustzijn. De diepte hangt af van je bereidheid om je oordeel te laten vallen, nieuwsgierig te zijn en het onbekende binnen te gaan. Contracties in jouw lichaam geven richting en maken je ontvankelijk voor inzichten uit jouw verleden of uit dat van je voorouders of cultuur. Ik begeleid je in de ontspanning van de contractie(s) en de weg naar heling. Je verwerkt dit proces op jouw manier in beeld, taal, beweging of muziek. Vervolgens laat je dit beeld, tekst, dans of lied aan de groep zien of horen, waarop de anderen weer reflecteren. Dit draagt bij aan de verdieping van je eigen proces en dat van iedereen. We groeien en bloeien in een veilige en inspirerende omgeving.

Regelmatig gebruikt, vergroten deze sessies je vermogen om toegang te krijgen tot een diepere bron van wijsheid en helderheid, waardoor je meer kunt ontspannen in je eigen leven.

Ik geef ook individuele begeleiding. Mail mij als je interesse hebt. krijnie@krijniebeyen.nl

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close