Ontwerp en maak je eigen stilteplek

IMG_6536

Creatieve rituele workshop Ontwerp en maak je eigen stilteplek

Zaterdag 19 januari 2019

Begeleider: Krijnie Beyen
We beginnen de dag met beweging en bij jezelf komen, rustig of dynamisch. Dat is aan jou. Daarna gaan we aan de hand van een beeldend en systemisch ritueel naar het rijk van jouw innerlijke beelden. Aan welke ruimte voor jouzelf heb jij behoefte, wat hoort daarbij, wat staat misschien in de weg en welke vorm hoort hierbij?

Na deze ontdekkingstocht ga je creëren en vormgeven
Dit onderdeel beslaat een groot deel van de dag. Je laat je onverwachte invallen stromen en je verbeeldt je gedachten. Je gaat jezelf verrassen.  De dag leidt via intuïtief ontwerpen naar expressie geven in materiaal, symboliek en vorm en samenstellen van jouw stilteplek. Je maakt een ruimtelijke collage met zelf gemaakt beeld en objecten die waardevol voor je zijn.

De bouwstenen
Er is volop aanwezig: karton en papier, houtskool, krijt, verf, klei, inkt en gereedschap. Neem zelf ook materiaal mee dat op een of andere manier bij je past (takjes, kiezels, stof, foto’s of een tekst die je aanspreekt). En een tafeltje, plank, bankje of object waarmee je je stilteplek wilt vormgeven.

Tijden?
10.00 – 17.00 uur vanaf 9.30 uur is er koffie en thee.
Voor wie?
Deze dag is interessant voor je als je interesse hebt in een creatief proces en zelfonderzoek en jezelf wilt verrassen. Ervaring met creatief werk is niet nodig.
Waar?
Het atelier van Huis als Museum, Nervistraat 3 in Amersfoort.
Lunch
Je neemt zelf een bijdrage mee voor een feestelijke lunch. Ik zorg voor soep.
Aantal deelnemers
maximaal 10
Kosten
€ 85,- inclusief materialen, koffie, thee en lekkers. € 140,- bij inschrijving van 2 personen en als een minimum inkomen hebt  € 42,50 p.p.
Kleding
Trek gemakkelijke kleding aan die vies mag worden.

Aanmelden

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close